keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Keikoista lomaa, mitäs sitä sitten keksittäisiin?

Vuosi on vaihtunut ja ainakin meillä se sujui rauhallisissa tunnelmissa. Jotenka toivon kaikkien teidän vuoteenne paljon onnea ja rakkautta.

Vuoden vaihde näyttää olevan myös television katsojille kulta-aikaa, koska nyt on startannut monta uutuus sarjaa. Vanhoista tutuista formaateista on käynnistetty uudet tuotantokaudet. Putoillaanpa ensin vaikka hiukan. Viime viikolla nähtiin tämän vuoden Putouksen ensimmäinen jakso. Sarjan innokkaana seuraajana olin positiivisesti yllättynyt. Stand up-koomikot toivat ohjelmaan oman raikkaan tuulahduksen. Ensimmäisessä jaksossa nähtiin myös ihanan paljon sketsejä. Ihan niitä live-sketsejä, joissa voi tapahtua mitä vaan. Edellisellä kaudella jäin viimeisissä jaksoissa jo kaipaamaan sketsejä, koska lopuksi ohjelma keskittyi melkeinpä pelkästään Vuoden sketsihahmo kilpailuun, minua se ei niin kovasti viihdyttänyt. Ensimmäisen jakson perusteella voisi sanoa sanan jos toisenkin sketsihahmoista. Minusta Armin Sanna-Raipe on paras. Odotan innolla kuinka hahmo kehittyy. Tampere-fanin sydämeen se ainakin upposi hyvin. Toinen melko ylivoimainen taitaa olla Akun Samppa Linna. Akulla on mahtava taito luoda hahmonsa ja joka kerta hänen hahmonsa ovat olleet kärkipäässä. Aku saa varmasti jälleen kehitettyä jaksojen aikana hahmoaan vielä parempaan suuntaan ja pelkäänpä pahoin, että tässä voi jopa olla voittaja. Iinan Sisko Sikiössä on myös jotain ihanaa. Sisko Sikiössä kiteytyy kaikkien fanittajien perusajatus ja se siinä varmaan vetoaakin. ;)

The Voice Of Finlandista alkoi myös viime viikolla uusi tuotantokausi. Sitäkin aion ainakin yrittää seurata. Ensimmäisen jakson perusteella voi sanoa, että laulajataso on kyllä KOVA! VOFiin osallistuvat laulajat ovat äärettömän lahjakkaita ja taitavia. Tuomarien/Tähtivalmentajien asenne on mahtava. He antavat kriittistä, mutta rakentavaa palautetta. Pääasiassa palaute on kuitenkin positiivista, kehuja tarjoillaan monille laulajille. Toisaalta jos ohjelmaa vertaa Idolsiin on ohjelman koko ajatus erilainen. Idolsissa kun näytettiin alkukarsinnoissa ne parhaat ja huonoimmat ja värikkäimmät laulajat, jotta päästiin sitten mollaamaan osallistujia. VOFissa ei ole huonoja laulajia ja sellaisia jotka osallistuvat "ihan vaan läpällä". Innolla odotaan nouseeko ohjelmasta joku Jesse Kaikurannan kaltainen helmi.

Uusia ulkomaisia sarjoja on nähty monelta eri kanavalta. Falling Skies ei ainakaan iskenyt minuun. Avaruusoliot kun eivät ikinä ole ollut minun juttuni. Ei iske ei. Tulipa kuitenkin ensimmäinen jakso katsottua. Isänmaan puolesta starttasi MTV3:lla sunnuntaina. Siinä sarjassa on jotain koukuttavaa. Veikkaan, että sitä joutuu katsomaan, ainakin ensimmäinen jakso oli hyvä. Ideanahan siinä on se, että Lähi-Idässä sotavankina ollut amerikkalais-sotilas löydetään ja hän palaa kotimaahansa. Eräs naispoliisi on kuitenkin saanut vihjeen, että sotilas onkin käännytetty ja naispoliisi yrittää sitten löytää todistusaineistoa väitettä vastaan. Jep. Upposi minuun. Samoin upposi Subilla alkanut Grimm. Sarja on saanut minut koukkuun, jos jakson päätyttyä totean mielessäni "Ei. Ei se voi noin loppua.". Tästä sarjasta huomaa hyvin, että taustajoukoista löytyy samoja tekijoitä kuin Buffy vanpyyrintappajalta ja Angelilta. Hirviöiden piirteet ovat jossain määrin tuttuja jo noista kahdesta toisesta sarjasta. Jännä nähdä, mikä se Grimmien tehtävä nyt sitten onkaan. Mielenkiintoista.

Lisäilen pikku hiljaa tuolta edellisestä blogistani vanhat tekstit tänne. Eli mikäli on joku teksti jäänyt lukematta, löytyvät ne pian täältäkin. Nauttikaahan elämästänne ihmiset. Pienet asiat voivat tehdä onnelliseksi, jos niistä osaa vain nauttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti