perjantai 13. joulukuuta 2013

Las Heinolazissa beibet...

29.11.2013 Heinola, Tukkijätkä


Mukavan työillan jälkeen oli mukava suunnata auton nokka kohti Heinolaa. Kyllä että sitten inhoankin ajaa tuota Heinolan ja Kouvolan väliä. Onneksi sitä ei juuri tarvitse ajaa. Sillä välillä kun liikkuu sellaisia isoja sarvipäisiä otuksia melko paljon. Näin olen ainakin antanut itseni ymmärtää. Ajovauhtikin oli kyllä sen mukaista ja hiukan jännittikin se ajaminen. Tai myönnettäköön, en ole hetkeen kyllä jännittänyt mitään niin paljoa. Ja siis minähän kuitenkin pidän autoilusta.




Paikalle saapuessa ovella myytiin jo "eioota", onneksi oli hommattu ennakkolippu, niin ei tarvinnut ovelta kääntyä takaisin kotiin. Hetken aikaa taas viihdytin itseäni Satun ja Pipsan luona. Sitten pitikin jo mennä valtaamaan oma paikka. Onneksi keikka alkoi hyvissä ajoin, vaikka meinasi se aika käydä pitkäksi taas odotellessa. Tuttujakaan kun ei ollut kamalasti liikenteessä.

Intro ja Likaiset legendat soimaan ja bändi lauteille. Tästähän meinaa jo tulla tapa, että lahjon arvon herra Artistia. Vaan näytti taas tuomiset kelpaavan. Ollin jumppaliikkeet osa5 nähtiin taas. Ja näytti siellä muutenkin olevan hyvää tuulta ilmoilla. Särkyneellä enkelillä jatkettiin hommaa ja käsiä läpsyteltiin taas yhteen Tie sydämeeni ja Niin paljon me teihin luotettiin tahdeissa. Juki lauloi Deadlinen ja ihanana yllärinä toisena kappaleena Karheaa ja kaunista. Nyt pätkii kyllä pahasti noiden kappaleiden osalta, kun nämä viikot ovat menneet hiukan nopeasti ja kun en aiemmin ole saanut istuuduttua koneen ääreen tämän blogin merkeissä.

Hymy korvissa kuitenkin ajelin kotiin joten, ehdottomasti hyvä keikka. Seuraavalla viikolla oli tarkoitus mennä Kotkaan vastaanottamaan Yötä ja Kaija Koota sekä Popedaa Kymenlaakson suurimpiin pikkujouluihin, vaan eihän tämä elämä aina mene niinkuin suunniteltu on. Onneksi meidän "perhettä" oli kuitenkin edustamassa tuo meillä asuva ihana mies. Nyt en saa enää järkeviä ajatuksia kokoon, kun odotan jo kovasti huomista risteilyä. Rocktähdet meren yllä, here I come! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti