keskiviikko 29. elokuuta 2012

Big Brother 2012, peukutatko vaiko et?

On taas se aika vuodesta, kun tv:t, iltapäivälehdet ja etenkin sosiaaliset mediat täyttyvät tosi tv -uutisoinneista. Big Brother on jälleen alkanut ja kaikki vähänkin asiaa seuraavat arvostelevat kilvan asukkaita ja heidän toimiaan. Kilvan arvuutellaan myös, kenen peitto mahtaa heilua tänä vuonna? Vai heiluuko kenenkään? Ihan kuin koko muutamassa kuukaudessa ei talossa muuta ehtisi tapahtua. Pienen vedonlyönnin voisi myös laittaa pystyyn siitä, kenen päästä tippuvat ensimmäisenä lisähiukset tai kenen kynnet kestävät pisimpään ilman huoltamista? Tänä vuonna talon asukkaat poikkeavat hiukan edellisvuotisista sekä ulkonäkönsä, että ikänsä puolesta. Taloon on löydetty yli 19-vuotiaita. JEE! Taloon on löydetty muodokkaita naisia! JEE! Sen lisäksi talossa on ne ihanat perus-pissa-pirkot, jotka kikattaa ja näyttää nätiltä. Meillä katsellaankin sitten kaikki vapaat hetket 24/7. Siinä sivutuotteena näkyy valitettavasti myös ala-arvoinen chat, johon kirjoittelevat arviolta 15-vuotiaat pissapirkot, vai liisojako ne ovat? Ainiin, saahan sen piiloonkin, mutta mistä minä sitten aggressioita keräisin? ;)

Big Brother jaksaa vuodesta toiseen herättää voimakkaita tunteita. Siitä joko pitää tai sitten sitä vihaa. Itse olen seurannut joka vuosi koko kauden läpi. En välttämättä aktiivisesti katso sitä, mutta tietokoneella ollessa se pyörii taustameluna ja kuuntelen asukkaiden puheita. Viime vuonna aloin jo kyllästymään hiukan koko isoveljeen, enkä juurikaan seurannut talon tapahtumia. Tänä vuonna pohdin pitkään aionko seurata kautta vaiko en. Aion. Ihmiset vaikuttavat ihan mielenkiintoisilta tähän mennessä. Toki siis minulla on muutakin elämää, joten en voikaan seurata talon tapahtumia koko ajan. Ei sen puoleen, en kyllä haluaisikaan.

Tänä vuonna talossa on enemmän asukkaita, kuin koskaan aiemmin yhtä aikaa. Hankaloittaa muuten kovasti nimien opettelemista. Etenkin kun miehiä on 4 ja naisia 15, joista yksi palkattu näyttelijä. Miesten nimet jäävät todennäköisesti helpommin mieleen. Mikä kummallista, myös niiden niin sanottujen inhokkien nimet jäävät nopeasti mieleen. Mistähän se muuten johtuu? Omat lempparitkin muistaa todennäköisesti nopeasti ja sitten väliin jäävät ne yhdentekevät ihmiset, joilla ei joko ole mitään sanottavaa, tai he häviävät muuten vaan massaan. Tänä vuonna heitä on muuten paljon.
Big Brtoher on uudistanut tänä vuonna ilmettään myös juontajien osalta. Sunnuntain suorat ovat Elina Viitasen heiniä ja BB-extraan on saatu mukaan uusi kasvo Cristal Snow. Täytyy sanoa, että extraa katselee tällä hetkellä mielellään. Cristalissa on jotain ihanan energistä ja ihanaa. Tykkään. Peukku ylös Cristalille.

Jännityksellä tässä täytyy nyt tuota Isoveljeä taas katsella, muistaako jossain vaiheessa kaikkien nimet vaiko ei? Saas nähdä, nouseeko joku omaksi suosikiksi. Täten siis rehellisesti tunnustan, että pidän Big Brotherista. Minä peukutan. Vuodesta toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti