maanantai 1. lokakuuta 2012

Hyvää alkusyksyä rakkaat ihmiset

Kesä on jäänyt autuaasti jo taakse ja minunkin Big Brother innostus on jälleen lopahtanut samoin kuin kaikkina muinakin vuosina. Tänään en siis aio puhua Big Brotherista. Sen sijaan puhun jälleen lempiaiheestani, eli Yöstä! :) Yllätyitte varmaankin.

Nythän on faneja hellitty taas oikein urakalla. Heikki Paasosen ja Mikko Leppilammen luotsaama live talk shöy on käynnistynyt pari viikkoa takaperin. Jo ohjelman toisessa taltioinnissa nähtiin vieraana kukas muu kuin meidän kaikkien rakastama Olli. Yön vakavahenkinen johtaja, joka hoitaa orkesterin haastattelut. Olli edusti haastattelussa hyvin ja sai taas olla ylpeä tuosta idolista! Tosin pienenä miinuksena ohjelman juontajille mainittakoon, että se Idols-homma on jo niin loppuunkaluttu aihe, että sen olisi voinut jättää väliin. Mietin myös tuota Ollia haastatteluissa ylipäätään, herralta puuttuu se pieni pilke silmäkulmasta ja näemme hyvin usein sen todella vakavahenkisen artistin. Ei niitä haastatteluja nyt niin vakavasti kannattaisi ottaa, voisi vähän rentoutua ja näyttää myös sitä pilkettä, jota me fanit olemme tottuneet näkemään keikoilla ja konserteissakin.

Melkoisena pommina minulle tuli se, että Yö osallistuu Syksyn säveleen. Osallistujalistaa lukiessa täytyi pariin kertaan katsoa, luinko todella oikein. Kyllä luin. Kilpailukappale Syyt syntyjen on hieno kappale. En ole kappaletta vielä montaa kertaa kuunnellut, mutta korjattakoon tämä tässä lähipäivinä. Toki kilpailijajoukko on melko kova. Yön lisäksihän kilpailussa nähdään Costello Hautamäki (oih <3), Jesse Kaikuranta, Yölintu, Aikakone... huh huh! Tulee varmastikin kova kisa! Etenkin Jessen kappale voi olla paha vastus Yölle, koska Järjetön rakkaus on kuitenkin ollut radiosoitossa jo muutaman viikon, joten ainakin se on jo paremmin ihmisten tietoisuudessa. Vaikkakin, onhan tässä vielä puolitoista kuukautta aikaa hankkia myös Syyt syntyjen -kappaleelle radioaikaa. Tiedä millaisia markkinointikikkoja sitä vielä nähdäänkään.

Yön pelko ja rakkaus singahti Iskelmäradion listalla suoraan ykköseksi muutama viikko takaperin. Pari viikkoa se ykkösenä viihtyikin, nyt kuitenkin äänestäjät ovat kadonneet ja listalle saatiin viime viikolla uusi ykkönen. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani pesi Yön. Yhyy. Myönnettäköön, että Tuure yhtyeineen on kyllä mahtava! :) Mieheltä löytyy rutkasti elämäniloa, joka välittyy musiikin kautta.

Pakko on muuten kertoa taas meidän kummitytöstämme tarina. Tyttö kuuli pääsevänäsä lokakuussa Yön konserttiin, nyt onkin sitten kovasti odoteltu tulevaa konserttia. Kiitos ja kunnia dvd:tä on katsottu niin paljon, että se jää jo muutamassa kohtaa jumiin. Onneksi kummi on luvannut lahjoa tyttöä ostamalla uuden dvd:n. Katsotaan, josko tyttö uskaltaisi käydä sitten ihan itse hakemassa nimikirjoitukset arvon soittajilta konsertissa. Tyttö on katsellut ahkerasti myös videopäiväkirjoja. Pettymys oli ollut jonkinmoinen, kun Tykkimäestä kuvatussa pätkässä ei näkynytkään häntä. Voi toista. :) Kummityttömme talossa on viimeaikoina kuultu useasti lausahdus: "Äiti, laita taas se poikavideo.". Eli Pelko ja rakkaus video. Voi isä parkaa, hän kun ei niin suuri Yö-fani ole.
Katsotaan joutuuko sitä jossain vaiheessa lähtemään Turkuun kyläilemään. Sen verran innolla odotan myöskin The Voice Of Finland -skabaa. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä siellä nähdään ihanainen Miina kilpailemassa! Siinä sitä jännitettävää riittääkin. Lupasin eräälle ystävälle tässä, että mikäli Miina siellä skabassa nähdään, lupaan tulla Turkuun ja hankimme liput ja menemme kannustamaan Miinaa! Oih! Minun mielestähän Miina on jo seuraava The Voice Of Finland. Eikö teistäkin!? ;) GO MIINA!

No, konsertit alkavat pian. Tosin omalta osaltani vasta lokakuun puolen välin jälkeen. Meinaa tuska jo tulla. Laita nyt sitten tällainen mulle-kaikki-just-nyt-heti-ihminen odottamaan jotain. ;) Jälleen kerran työt haittaa harrastuksia. Ehkä myös välimatka hiukan. Mutta eikös se mene niin, että hyvää kannattaa odottaa. Joten sitkeästi odotan ensimmäistä konserttia. Jännityksellä odotan ensimmäistä konserttia. Täytynee yrittää pysyä ensimmäiset viikot poissa Yölinjalta, jottei näe mitä biisejä konserteissa soitetaan. Niin varmaan. Ihan kuin pystyisin pitämään itseni poissa Yölinjalta niin pitkään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti