lauantai 18. lokakuuta 2014

Harhapoluilla Ressun ja Jussin kanssa...

17.10.2014 Vantaa, Tulisuudelma, Ressu ja Jussi


Hupsistakeikkaa. Autohan otti taas perjantaina ihan oman reitin. Tosin Ressun ja Jussin näkeminen on kutkutellut nyt niin pitkään, että ei siihen auttanut muu kuin auton starttaaminen kohti Vantaata. Edellisen kerran kun suunnittelin meneväni herroja katsomaan, olin flunssan kourissa ja melko tiukassa pihdissä, joten se lähtö jäi ihan vain haaveeksi. Eilen oli vähän samankaltainen tilanne, mutta nyt flunssa ei ollut ihan niin pahana.

Tulisuudelmasta en erityisen paljoa pidä, mutta koska se sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä, voi siellä toisinaan pistäytyä. Tulisuudelmassa näkee aina kaikista erikoisimmat ja hauskimmat tanssiliikkeet. Lavan edessä ei tällä kertaa ollut roudausboxeja, mutta eihän esiintymässä ollutkaan Yö vaan ihana herra kaksikko Ressu ja Jussi.

Pari viikkoa autossa on hyvin tiiviisti soinut Ressun ja Jussin uusi levy Elämästä seonneet. Voin kertoa, että muutaman kuuntelu kerran se vaati, ennen kuin niihin biiseihin pääsi sisään. Mutta siis ehdottomasti pidän ihan koko levystä. En siis vain puolikkaasta tai vaikka kolmesta kipaleesta, vaan ihan koko levystä. Ressun ja Jussin äänet yhdessä ja erikseen saa ainakin minut huokailemaan.

Nyt siis pitkästä aikaa livenä Ressua ja Jussia. Ei sitä kaksikkoa voi sanoin kuvailla. Niin huikeita tyyppejä he ovat. Niin huikeasti he ottavat yleisön kerta toisensa jälkeen. Huh huh! Elämästä seonneet -biisin kuulin nyt ensimmäistä kertaa livenä ja siinä on kyllä hieno ralli. Ressusta ja Jussista löytyy valtava määrä energiaa, jonka he "sylkevät" ulos keikan aikana. Ei sitä voi hymyilemättä katsoa. Uudelta levyltä soi nimikappaleen lisäksi Suomipoika, Äidit ja tyttäret sekä Meille jatkamaan. Levyltä löytyy myös eräs äärimmäisen kaunis helmi, joka on varmaankin noussut yksiin omiin suosikkeihini, Kaunis katsella.

Uuden levyn kappaleiden lisäksi kuultiin myös tietenkin Ressua ja Jussia myös erikseen. Eli niin Ressun kuin Neon 2 isoimmat hitit. Kyllä kelpaa ainakin minulle. Ressu kuuluu kaiketi niihin teiniaikojen idoleihin, Neon 2 ei ehkä niinkään, vaikka nuo biisit kyllä tunnen. Ressun tuotannosta löytyy monia minulle rakkaita kappaleita.

Ressu ja Jussi ei petä. Ei tälläkään kertaa. Hymy huulilla sai ajella kotia kohti, autossakin vaihtui kotimatkan ajaksi Yön levyn tilalle Ressu ja Jussi. Hups. Älkää kertoko kellekään. Lupaan palata tutuille poluille heti tänään. Siitä sitten hiukan myöhemmin... Tosin arvoitukseksi jää se riittääkö tälle illalle enää ääntä. Ehkäpä se on parempi olla yksi ilta hiljaa hissukseen...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti