torstai 20. lokakuuta 2016

Siltsua Kuopiossa

15.10.2016 Jari Sillanpää, Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio


Jotenkin minusta tuntuu, että tästä on tulossa hyvin livemusiikkipainotteinen syksy. Mutta enpä pane sitä pahakseni ollenkaan. Sen sijaan tuolla aviomiehellä saattaisi olla jokunen sana sanottavanaan näihin minun lentelyihin tänä syksynä. Kuopio siis kutsui viime viikonloppuna ja oikeastaan syy siihen miksi Kuopioon lähdin löytyy tuolta pohjoisemmasta Suomesta, se kävelee kahdella jalalla, on läsnä silloin kun sitä tarvitsee, on lähellä vaikka olisikin kaukana, siitä lähtee kova ääni, se saa minut nauramaan, se on nähnyt minun itkevän monta kertaa, se saa minut tuntemaan itseni arvokkaaksi, sitä voi kutsua nimellä Ystävä. Eli vähän laatuaikaa tuon rakkaan Ystävän kanssa ja samalla hyvää musiikkia ja sellaista.

Ensinnäkin nyt on pakko kehua Rauhalahden superhyvää asiakaspalvelua, kaikki ihmiset olivat hirvittävän mukavia, niin hotellin respassa, ravintolassa, kuin ovella seisoneet mukavat järjestyksenvalvojatkin, eli paljon plussaa ystävällisistä ihmisistä. Päivä taittui nopeasti iltaan ja tukan laittoon ja meikkaamiseen (paitsi että mehän olemme luonnonkauniita) ja pian olikin jo aika lähteä hengailemaan ravintolan ovelle. Siinä tuli höpistyä kaikenlaista Siltsun fanien kanssa. Eipä tainnut taas jäädä kenellekään epäselväksi, että olin vastarannan kiiski ja niin sanotusti toisesta leiristä kotoisin, kun se Yö nyt vain on minulle se ykkönen.

Nyt ei onneksi tarvinnut odottaa kauaa, kun jo ensimmäiset livemusiikkitahdit täyttivät salin ja samalla tanssilattian. Lavan meinaan otti haltuun MIB, eli Men in black -orkesteri. Siitä hauska orkesteri että sieltä löytyy kaksi veljesparia ja mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin nämä kaksi veljesparia ovat myös perustaneet bändin, jotenkin porukkaan on löytynyt myös perkussionisti ja solisti. MIBin poijjaat viihdyttivät tanssikansaa parin setin verran ja meillä ainakin oli lystiä. Hyvästä musiikista tulee aina hyvälle tuulelle, samoin kuin musiikista jonka soittajat nauttivat työstään.

MIB siis tietystikin jatkoi lauteilla vielä Siltsun kanssa. Näitä herroja kelpaa kyllä katsella ja kuunnella, he meinaan hoitavat tonttinsa hyväntuulisina ja soittamisesta nauttien. Tällaisia kappaleita kuultiin illan aikana: Liekeissä, Oot täydellinen, Satulinna, Sinä ansaitset kultaa, Suurempaa, It had better be tonight, Tanssii kuin John Travolta, Rakkaudella merkitty mies, Kaduilla tuulee, Elämän tärkein ilta, Muuri, Malagaan, Gangnam style ja Valkeaa unelmaa. Keikasta voin sanoa sen verran, että olen nähnyt parempiakin keikkoja Siltsulta. En tiedä mistä tällä kertaa kiikasti, en juurikaan ole nähnyt Siltsua niin sanotusti pienillä lavoilla, joten voi olla että vika oli siinä tai sitten jossain muualla. Mene ja tiedä. Eikai kaikilla voi aina olla hyvä päivä?

Ilta oli kaikinpuolin lystikäs ja kyllä musiikilla vaan on kumma voima. Ja parasta tosiaan oli se, että sai nautiskella illasta sen rakkaan Ystävän kanssa.


Nyt kaikki kuvat löytyvät täältä, eli ei tarvitse suotta etsiä lisää kuvia mistään. Tässä ne ovat kaikki.






























3 kommenttia:

  1. Hieno blogi. Itsekin olen aktiivinen keikoilla kävijä ja olen kirjannut näkemiäni keikkoja blogiin. Löytyy täältä: keikkamuistot.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Moikka ja kiitti. Pitääpä käydä kattomassa.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista