sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Viikonlopun tunnelmia TVOFista ja Suvin keikalta Imatralta

6.4.2018 TVOF live, Logomossa


Osallistuin tuossa taannoin kilpailuun, joss voittajalle oli luvassa kaverikirja, johon Olli Lindholm on kirjoittanut, lisäksi kirjan voittajalle oli luvassa liput The Voice Of Finland livelähetykseen. Jostain käsittämättömästä syystä arpaonni osui kohdalle ja perjantaina starttailimme rakkaan mieheni kanssa auton ja suuntasimme Turkuun ja Logomoon. Sen verran täytyy myöntää että olin kyllä melkoinen turisti tuolla Logomolla. Piti käydä ottamassa yhteiskuva pahvituomareiden kanssa ja harkitsimpa jopa ottavani selfien pahvi-Ollin kanssa, se nyt jäi kuitenkin ottamatta. Olisi päässyt myös punaiseen tuomarituoliin istumaan, mutta senkin jätin väliin. Minulle oli jo paljon se, että kävin niiden pahvityyppien vieressä seisomassa, minä kun en juurikaan mitään kaverikuvia tai selfieitä harrasta.

TVOF 1.live
Perjantaina TVOF lavalle nousivat Redraman ja Anna Puun tiimit. Pirun kovia laulajia siellä kummassakin tiimissä oli. Redin tiimistä oma suosikkini on jostain kumman syystä Jerkka. Annan tiimistä pari laulajaa onnistuivat naulaamaan laulut, niin että kylmikset olivat niskavilloissa asti ja tuntui kuin niskahiukset olisivat olleet pystyssä. Toinen edelleen jatkaa kilpailussa: Francis ja toinen harmittavasti putosi ja se oli Ida. Melko paljonhan tuohon livelähetykseen kuului odottelua, onneksi katsojia kuitenkin viihdytettiin tauoilla. Mielenkiintoinen kokonaisuus tuo television livelähetys ja oli kyllä ihan super hienoa päästä sitä paikan päälle seuraamaan. Liputhan tosin olivat väärälle päivälle, koska tietenkin olisin mieluiten nähnyt lavalla Ollin tiimin. Aina ei voi voittaa. Ehdottomasti parasta TVOFissa oli hyvä tunnelma ja Apulannan uusi biisi Toinen Jumala livenä. Olipa aivan sairaansiistiä päästä näkemään tuo spektaakkeli livenä. Oli muuten hauska huomata että sieltä TVOF-bändistä löytyi sellainen tutun näköinen partasuinen setä. Ensimmäisen biisin aikana mieheni kysäisi vierestä että mitä toi partasuinen setä tuolla lavalla tekee. Hyvä Timo!

Kotiin ajellessa tuli seurattua Instagramista Suvi Teräsniskan liveä ja siitä se ajatus sitten lähti...

7.4.2018 Suvi Teräsniska, Osmos Cosmos Bar, Imatra


Jouko, Suvi ja Aleksi
Sen verran pahasti jäi tosiaan kutkuttamaan tieto siitä että Suvilla on lauantaina keikka Imatralla, johon Kouvolasta siis ajaa noin puolessatoista tunnissa, eli ei edes paha ajomatka. Ja siis edellisestä Suvin keikasta on aikaa....hmm...jollei viime syksyn joulukonserttia laske, niin joutuu menemään aika roimasti taakse päin. Blogitekstejä taaksepäin selailemalla löytyi edellinen kerta, kun olen ollut Suvin keikkaa katsomassa ja niinkin kauas piti mennä kuin 2014 syksyyn, jolloin on ollut SuviYö-risteily. Sen jälkeen olen toki nähnyt pariin otteseen yksittäisiä juttuja, kuten parin kesän takainen Rotuaari-piknik ja Yön 35v. juhlakonsertit, jossa Suvi oli myös vierailemassa. Siis ihan liian pitkä aika ilman Suvin keikkoja. Yritetään tehdä tähän korjausliike.

Suvi
Nyt kun pitkästä aikaa oli Suvia katsomassa ja kuuntelemassa, niin siinä ehti ajomatkalla kelailemaan vaikka minkälaisia muistoja kyseisestä mimmistä. Muistan kuinka fiiliksissä olin, kun sain käsiini Suvin ensimmäiset sinkut ja niitähän tuli sitten kuunneltua melkoisen paljon. Joskus olemme käyneet Suvia katsomassa ja kuuntelemassa Jyväskylässä, jossa kovinkaan moni ei vielä tiennyt kuka on Suvi Teräsniska, Suvi taisi silloin laulaa Juha Metsäperän bändin kanssa. Nyt se on jo aikuinen nainen ja äiti ja melkoisen menestynyt Iskelmä-tähtönen tuolla Suomen Iskelmätaivaalla. On se aivan huikea mimmi, jonka uraa on ollut kyllä ilo seurata.

Joonas ja Vesa
Osmos Cosmos Bar olikin uusi tuttavuus, melko harvoin tulee muutenkin liikuttua tuolla idän suunnalla. Yläkerrasta löytyy pubi ja karaoke ja alakerrasta varsinainen yökerho. Ihmiset olivat selkeästi lähteneet tanssijalka vipattaen liikkeelle. Ikäjakaumakin oli melko mukava, toisin kuin ulkona eräs ilmeisesti paikallinen arveli. Ei ollut paikalla pelkkiä mummoja.

Suvin keikalla kuultiin ehkä seuraavia biisejä:

Hento kuiskaus
Pilviä ja päivänpaistetta
Jos mikään ei riitä
Elämäni miehiä
Onko pikkusen hienot
kengät? Häh!?!?
Täydellinen elämä
Etten ihan turhaan elänyt
Puolikas
Palaset kohdallaan
Pahalta piilossa
Ei saa kesyttää
Tyhjässä huoneessa
Missä tuulet kohtaa
Kaunis ja peloton
Samase
Päästä mut pois
Jos menet pois
Sinä olet kaunis
Uusi aamunkoi

Jouko
Hiukkasen joutui parin biisin aikana räpsyttelemään silmiä ja nieleskelemään kyyneleitä. Ihan se ei täysin onnistunut. Ei saa kesyttää biisistä on jotenkin tullut itselleen erityisen rakas kappale, sitä kuunnellessa hyvin useasti pari kyyneltä saattaa vierähtää poskelle. Nyt kun sen kuuli pitkästä aikaa livenä, kolahti se tietystikin kovaa, eikä niitä kyyneleitä vain saanut nieleskeltyä pois. Suvin bändi on kokenut pienoisia muutoksia ja täytyy sanoa että oli sitä touhua vallan lystikästä seurailla. "Pojat" pitivät hauskaa oikein urakalla ja kemiat on selkeästi kohdillaan tai sitten he ovat todella hyviä feikkaamaan hauskanpitoa. Aika monta kertaa tuli naureskeltua kun seuraili sitä hauskanpitoa siellä Suvin selän takana. Biisisetti oli tietysti mieleen, se kun on hieno läpileikkaus Suvin urasta.
Suvi

Kotimatkalla meinasi väsy iskeä, on tuo Imatra-Kouvola väli sen verran tylsä ajella. Mutta kannatti lähteä. Ihana Suvi! Ihana tunnelma! Seuraavaan keikkaan en aio odottaa neljää vuotta. Pus!

Suvi <3




Jouko ja Suvi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti